wat we doen

Websites op maat

websites

Het Wep ontwerpt en ontwikkelt websites en applicaties sinds 2001 voor onder meer de KNRM, Voigt Travel, De Leeuwenkuil, Verlichting.nl. Voor heel verschillende bedrijven en organsities: van staalbedrijf tot verloskundige praktijk en van restaurant tot projectontwikkelaar.

Wij werken met een content management systeem, het "Wepsysteem", waarmee de websites eenvoudig kunnen worden onderhouden en uitgebreid. Soms is het nodig om maatwerk te leveren. Dit kan een eenvoudig aanmeldformulier zijn, maar ook een koppeling met uw kassa-of klantensysteem. ook kunt u denken aan een eigen klantensysteem, reserveringsmodule met online betaling. Het maakt ons niet uit, wij bouwen het!

Vanuit Deventer maken wij niet alleen websites voor klanten in Deventer, Zutphen en Apeldoorn. Uit het hele land weten klanten ons al jaren te vinden.

uniek grafisch ontwerp

Voor elke klant ontwerpen we een unieke website. Wij werken niet met vaste templates, maar bekijken in overleg met de klant wat de uitstraling moet worden en welke functies er in de website moeten worden opgenomen. Het ontwerp kan desgewenst nauw aansluiten bij een bestaande huisstijl. We werken ook vaak samen met grafisch ontwerpers. Zij leveren het ontwerp aan in Photoshop, wij bouwen de website. We werkten samen met Houdbaar grafisch ontwerp, Afdeling Kunstjes grafisch ontwerp en mwfy beeld&taal.

hoog in google

Al onze websites worden snel geladen, makkelijk door Google geïndexeerd en voldoen aan de technische eisen van Google.

We bouwen de websites zo, dat ze goed gevonden worden in Google. Als u bijvoorbeeld zoekt op "verloskundigen leiderdorp" komt de door ons gebouwde website www.verloskundigenleiderdorp.nl bovenaan te staan.

Soms is het wenselijk om gevonden te worden op een aantal specifieke trefwoorden. Via onze partners bieden wij hiervoor diverse zoekmachine optimalisatie pakketten (SEO) aan. Eerst bepalen we samen op welke relevante zoekwoorden u graag gevonden wilt worden en bepalen we wat er nodig is om uw website of webshop hoger in Google te krijgen. Vaak zijn eenvoudige verbeteringen op het gebied van content en meta-gegevens al voldoende om resultaten te bereiken.

het wepsysteem

Het Wepsysteem is een gebruiksvriendelijk content management systeem waarmee u zonder kennis van internettalen uw website kunt onderhouden en uitbreiden.

U kunt zelf:

Bovendien kan de website eenvoudig worden uitgebreid met nieuwe pagina's (menu-items) of subpagina's.

Maatwerk

Heeft uw website meer functionaliteiten nodig zoals een betaalmogelijkheid voor uw cursussen of een koppeling met ander systeem?  Het Wep bouwt al jaren koppelingen en functionaliteiten op maat.

Enkele voorbeelden van ons maatwerk:

Koppelingen

Betaalmodules