Websites

Het Wep ontwerpt en ontwikkelt websites en applicaties sinds 2001 voor onder meer de KNRM, Voigt Travel, De Leeuwenkuil, Verlichting.nl en meer dan 50 verloskundige praktijken.

Wij werken met een content management systeem, het "Wepsysteem", waarmee de websites eenvoudig kunnen worden onderhouden en uitgebreid.

Vanuit Deventer maken wij niet alleen websites voor klanten in Deventer, Zutphen en Apeldoorn. Uit het hele land weten klanten ons al jaren te vinden.

Uniek grafisch ontwerp

Voor elke klant ontwerpen we een unieke website. Wij werken niet met vaste templates, maar bekijken in overleg met de klant wat de uitstraling moet worden en welke functies er in de website moeten worden opgenomen. Het ontwerp kan desgewenst nauw aansluiten bij een bestaande huisstijl. We werken ook vaak samen met grafisch ontwerpers. Zij leveren het ontwerp aan in Photoshop, wij bouwen de website. We werkten samen met Houdbaar grafisch ontwerp, Studio Artep vormgeving en fotografie, Afdeling Kunstjes grafisch ontwerp en mwfy beeld&taal.

Hoog in Google

We bouwen de websites zo, dat ze goed gevonden worden in Google.

Als u bijvoorbeeld zoekt op "verloskundigen leiderdorp" komt de door ons gebouwde website www.verloskundigenleiderdorp.nl bovenaan te staan.

Soms is het wenselijk om gevonden te worden op een aantal extra trefwoorden. Via onze partners bieden wij hiervoor diverse zoekmachine optimalisatie pakketten (SEO) aan. Eerst bepalen we samen op welke relevante zoekwoorden u graag gevonden wilt worden en bepalen we wat er nodig is om uw website of webshop hoger in Google te krijgen. Dit is meestal een linkbuildingcampagne in combinatie met verbeteringen van de site op het gebied van content en meta-gegevens.

Het Wepsysteem

Het Wepsysteem is een gebruiksvriendelijk content management systeem waarmee u zonder kennis van internettalen uw website kunt onderhouden en uitbreiden.

U kunt zelf teksten toevoegen en bewerken, afbeeldingen toevoegen en pdf-bestanden, Word- en Excel-documenten invoegen. Bovendien kan de website eenvoudig worden uitgebreid met nieuwe pagina's (menu-items).

Download de beschrijving van het Wepsysteem.