Medewerkers

Over het Wep

Het Wep

Het Wep is in september 2001 opgericht door Wouter van Kastel en Peter Westerhof. Het Wep staat voor Wouter en Peter.

Niet alleen hebben wij 18 jaar ervaring in het maken van websites, we hebben in deze jaren ook een netwerk opgebouwd van creatieve partners waarmee we graag samenwerken. Zo kunnen we altijd gebruik maken van grafisch ontwerpers, tekstschrijvers, filmmakers, SEO- en SEA-specialisten en fotografen.

Wouter

Wouter

Wouter van Kastel (1978) werkt sinds 2001 als zelfstandig webdeveloper. Daarvoor was hij als webdeveloper in dienst van Notion pictures & net. Hij ontwikkelde het Wepsysteem. Hij studeerde multimedia aan het Grafisch Lyceum te Utrecht. Wouter is verantwoordelijk voor de techniek van de websites.

Peter

Peter

Peter Westerhof (1963) werkt sinds 2001 als zelfstandig webdesigner. Hij ontwerpt websites voor organisaties sinds 1998. Van 1989 tot 2000 was hij werkzaam aan de Universiteit Utrecht, onder meer als studieadviseur, beleidsmedewerker, vakgroepsdirecteur en secretaris project economie. In 2000 stapte hij over naar Notion pictures & net. Hij studeerde sociologie en geschiedenis. Peter ontwerpt de websites. Zie peterwesterhof.nl voor zijn architectuurfoto's.

Havenkwartier

Havenkwartier

Het Wep is gevestigd in de Kofferfabriek, een oud fabriekspand dat is verbouwd tot woon- en werkeenheden. De Kofferfabriek ligt in het Havenkwartier in Deventer. Het Havenkwartier is een creatieve hotspot, waar veel oude fabrieks- en havenpanden zijn omgebouwd tot werkruimtes voor kunstenaars, grafisch ontwerpers, architecten en andere creatieve beroepen.